НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
   

  20 февруари 2017 @ 16:02      Новини

Да подкрепим волейболистите на Левски!

Левскари,

тази сряда, 22 февруари 2017 г., предстои волейболно дерби – Левски срещу цска.

Този мач за първи път ще се играе в зала „Арена Армеец“, като домакин е ВК Левски. Организаторите са разделили залата на две зони: синя и червена. Секторите за нашите привърженици са А и В, за които ще се ползва вход A1 (откъм колелото на Цариградско шосе). Фен зоната за Левски се намира в “Сектор В” и билетът за нея е на цена 10 лв. В “Сектор А” ще има обособен семеен блок, като билетите са по 15 лева за родител с едно или две деца, и 20 лева за двама родители с едно или две деца. Останалите места в “Сектор А” също са на цена 15 лева. Ученици и пенсионери ще влизат срещу 5 лева.

Сините привърженици ще могат да паркират в зона на бул. “Асен Йорданов”, при хотела със самолета на 4-ти километър, която ще бъде охраняема. Схема за разпределение на местата в залата ще намерите ТУК.

СБОР ЗА СИНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ:
17:00 ч. – паркинга на хотела със самолета на 4-и километър (веднага вдясно след спирката на тролеите на бул. "Асен Йорданов").
17:30 ч. - тръгване към залата

Привържениците на другият отбор ще влизат от страната на паркинга и ще паркират откъм плувния комплекс и зала "Васил Симов".

Началото на мача е от 19:30 ч., но преди това ще има предварителна шоу-програма, която започва един час по-рано, като водещи са популярните лица Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев. Ще има изпълнения на живо от победителите в "Голямото рок-междучасие" Bloodrush и звездата от X-Factor Кристиан Костов. Голямата атракция е шоу-мач, в който ще участват волейболни легенди и популярни лица.

Нека подкрепим волейболистите на Левски! Те го заслужават!

САМО ЛЕВСКИ!


  Назад...