НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
   

  23 февруари 2017 @ 21:02      Позиция

Относно акциите

НКП е организация с нестопанска и идеална цел, създадена единствено да подкрепя безрезервно футболен клуб Левски. 
Ние сме на всеки мач и всеки стадион, когато Левски играе. Основната ни мисия е насочена към просперитета както на отбора, така и на привържениците му. 

За изпълнението на тази цел ние работим като създаваме мрежа от фен-клубове в цялата страна и реализираме събития, които популяризират Левскарската идея.

НКП върви по този път от създаването си през 2009г. и няма да са отклони от него. 

От тази гледна точка нашата организация не може да остана безмълвна, когато е свидетел на неясно управление без установени правила. 

В същото време НКП ще подкрепи всяка дългосрочна и достатъчно добре аргументирана стратегия за управление на клуба с ясни правила, срокове и отговорности.

Притежаването на финансова активи каквито са акциите на Левски е дейност, която не попада във функциите на НКП.

Привържениците на Левски имат организация, която е създадена именно с цел да придобива акции от ПФК Левски. Тя разполага с необходимия, кадрови, управленски и организационен потенциал, за да поеме управлението на клуба и да го поведе към устойчиво развитие. Това е Тръст „Синя България“.

Вярваме, че всеки човек, които носи Левски в сърцето си, си дава сметка, че от днес, присъствието ни стадиона е решаващо за бъдещето.


  Назад...