НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
   

  24 февруари 2017 @ 14:02      Призив

ВРЕМЕ Е ЗА БИТКА! БИТКА ЗА ЛЕВСКИ!

Много пъти е било тежко. Боляло ни е от загуби. Боляло ни е от изпуснати титли и купи. От грешни решения. От загубени път и посока. От чувство на безпомощност.

Но не сме се предали! Няма да се предадем и сега!

Ще пеем за ЛЕВСКИ! Ще се борим за ЛЕВСКИ! Ще водим битка за ЛЕВСКИ! Ще съдерем гърлата и ще оставим сърцата си там, у дома – на стадион „ГЕОРГИ АСПАРУХОВ“!

Ще го направим, защото ЛЕВСКИ има нужда от нас! Защото няма да го оставим! Защото ЛЕВСКИ е нещо различно. Кауза, мисъл, идея и начин на живот!

Затова ние не пеем за победа, а пеем за ЛЕВСКИ. Затова вярваме и знаем, че след дъжд винаги изгрява слънце. И когато слънцето един ден отново изгрее, най-доволни ще бъдем всички ние, които не изоставихме любовта на живота си сама в бурята!

За ЛЕВСКИ! И за всички нас! За всички, които са се изградили като личности и характери, оповавайки се на изконните ценности, завещани ни от създателите на любимия клуб!

Призоваваме за единство в името единствено и само на ЛЕВСКИ!

ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

Един, двама, петдесет или сто не могат да се справят. Трябва ни всяко туптящо левскарско сърце. Трябват ни отново хиляди в „сините“ редици! Готови да влезнат в битка за своя ЛЕВСКИ! В битка за бъдещето!

Време е да стиснем юмрука здраво! И да покажем силата на единството на „синята“ публика!

В събота нищо друго не е важно!

МОБИЛИЗАЦИЯ! 25.02, 17:30 ч., СТАДИОН „ГЕОРГИ АСПАРУХОВ“!


  Назад...