НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
   

  25 февруари 2017 @ 14:02      Позиция

Позиция на левскарите от "Севера"

Скъпи приятели, братя левскари, представители на медиите,

Ние, привържениците на ПФК Левски от водещите фен-клубове от Северна България, изказваме възмущението си от дестабилизацията на клуба ни през последната седмица.
Организираната на 23.02.17 среща в зала " Универсиада" придоби бутафорни измерения, тъй като организаторът ѝ г-н Русев не уважи събирането, а хвърли прах в очите на хората, изпращайки двама свои служители.
Те, от своя страна, поддържаха защитна теза, че не носят вина за случилото се досега в клуба, защото са новоназначени, а и нямат концепция за бъдещето развитие, поради липса на яснота за финансирането.

Направените след срещата изводи в медиите са неверни и манипулативни! До договорка не се стигна, тъй като не беше предложено нищо конструктивно.
Даването на едноседмична отсрочка на "финия" ни собственик е абсурдно, тъй като няма как за този срок на този етап от сезона да се навакса пасивността през последните 6 месеца.

Същевременно ние заявяваме, че заставаме твърдо зад организацията Тръст "Синя България " в изразената от тях готовност да поемат собствеността върху акциите на клуба и управлението му, след като се направи пълен одит на финансовото състояние и разходваните средства.
Ние смятаме, че те имат достатъчен интелектуален и организационен потенциал, за да се справят с това предизвикателство, както и имат достатъчна представителност сред "синята "общност, за да им се гласува доверие.

От отговорност ние никога не бягаме! Подкрепяли сме Левски винаги и навсякъде, без призиви и подканяне, независимо от периода, в който се e намирал отборът. Така ще бъде и занапред!
Ще се видим в Сектор Б!


Само Левски!


Плевен, Варна, Търново, Луковит, Враца, Бяла Слатина, Русе

 


  Назад...