НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
   

  11 юли 2017 @ 17:07      Събития

ТРЕСКАВА ПОДГОТОВКА ЗА ГОДИШНИНАТА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Уважаеми левскари,

всички сме в очакване на важните мачове от Втория предварителен кръг на Лига Европа срещу „Хайдук“ (Сплит) и пожелаваме успех на отбора в двата мача. Напомняме ви, че остава точно една седмица до 180-ата годишнина от рождението на нашия патрон и най-велик българин Васил Иванов Кунчев. По този повод Национален клуб на привържениците на Левски София, заедно с ПФК „Левски“ София и Община Карлово, организира първия по рода си Национален патриотичен събор в Карлово на левскарите и родолюбците от цялата страна. На него са добре дошли не само привърженици на ФК и СК „Левски“, но и всички хора, които искат да почетат паметта на Апостола!

Очаква ни едно много специално и неповторимо събитие, част от тържествата по случай „180 години от рождението на Апостола на свободата – Васил Левски“, което ще се проведе между 21 и 23-ти юли 2017-та година в Карлово.

В рамките на празненствата ще бъде проведен за първи път по рода си демонстративен приятелски футболен мач между сборен отбор на ПФК „Левски“ от град София и сборен отбор от футболисти, които се състезават в клубове, носещи името на Васил Левски в системата на БФС. Футболната среща ще бъде проведена на 22.07.2017 г. на градския стадион в град Карлово, на който играе домакинските си срещи отбора на „Левски“ Карлово.

Освен футболната среща празненствата ще включват богата културна и развлекателна програма с участието на родолюбци от цялата страна, много забавни инициативи и множество изненади подготвени от организаторите на събитието за всички участници и гости. За доброто настроение ще има бир-фест зона и къмпинг в местността „Беш Бунар“.

За нас ще бъде изключителна чест и удоволствие да Ви видим сред нас на този толкова значим, общонационален празник, посветен на най-яркия и безспорен герой в историята на България, чието име до ден днешен не спира да увлича милиони българи да следват заветите и идеалите на Апостола и да черпят вдъхновение от неговия подвиг и саможертва в името на любимото ни отечество. Нека на този ден всички, които имаме честта да се числим към голямата общност на левскарите от страната, да се съберем заедно, да забравим всички различия, които ни разделят и да си припомним, колко голяма е отговорността, с която сме натоварени като наследници на Апостола на Българската свобода.

Очаквайте подробна информация за всички събития около Националния патриотичен събор „180 години от рождението на Васил Левски“ в следващите дни!


  Назад...