НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
   

  13 юли 2017 @ 08:07      Събития

ОБЩИНА КАРЛОВО ОКАЗВА ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА СЪБОРА "180 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Уважаеми левскари,

Национален клуб на привържениците на “Левски София” и ПФК “Левски” София изказват огромна благодарност към Община Карлово. На 12.07. се проведе поредна среща между представители на Инициативния комитет и служители на общината по повод предстоящия Национален патриотичен събор “180 години от рождението на Васил Левски”.

Припомняме ви, че предстоят мащабни тридневни тържества по случай годишнината на нашия патрон! Те ще започнат от петък 21-ви юли със специална бирфест зона в местността “Беш бунар” и ще продължи до 23-ти, неделя, като програмата, която сме подготвили през това време, е изключително наситена и атрактивна.

Искаме да ви съобщим, че още от първите разговори с Община Карлово, срещнахме пълно разбиране и подкрепа в лицето на нейните служители и кмета, и с радост можем да съобщим, че работим в отлично партньорство. Благодарение, на това, ще можем да предложим отлични условия и организация на всеки, който уважи честването на този толкова специален момент в историята на България – годишнина от раждането на най-достойнния българин – Васил Иванов Кунчев.

Благодарим на Община Карлово, която горещо прегърна идеята за провеждането на Националния патриотичен събор и активно се ангажира с важни детайли от организацията: осигури терен за бирфеста, помага в подготовката на демонстративния мач, който ще се проведе на градския стадион, предостави място за провеждането на концерта, ще помогне с маркировката и подготовката, и почистването на всички предвидени зони, ще осигури химически тоалетни, паркинг, електричество, вода, кетъринг и много други. И всичко това за удобството на присъстващите.

Специални благодарности към кмета на град Карлово д-р Емил Кабаиванов и главния секретар на общината Стефан Стефанов, както и на всички, които помагат в организацията на това важно за всички българи събитие!

В следващите дни ще публикуваме подробна информация за начините за настаняване по време на събора и любопитни подробности около предвидената програма!

 


  Назад...