НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
   

  12 февруари 2018 @ 10:02      Призив

ИЗПЪЛНИ ДЪЛГА СИ - БЪДИ НА ТРИБУНИТЕ!

Уважаеми левскари,

Левски има нужда от своите фенове на трибуните и в залите, а не в социалните мрежи! Тази седмица има три важни събития, свързани с любимия ни клуб и горещо ви призоваваме да изпълните дълга си – да бъдете там, където е мястото на всеки верен привърженик!

В неделя, 18.02, се подновява футболното първенство. Стартираме с домакинство срещу Ботев Пловдив. Имаме очаквания от Делио Роси и селекцията му, искаме да печелят победи, но и ние трябва да печелим битката на трибуните. Това става единствено с присъствие и отдадена подкрепа! Бъдете на Герена в неделя от 17:30 ч.!

Дерби! Такова все още има във волейболното първенство. Владо Николов и момчетата му са доказали много пъти, че заслужават нашата подкрепа! Те имат амбиции, но имат нужда и от нас! Левски приема цска във вторник, 13-ти февруари. Бъдете в зала „Универсиада“ в 18:30 ч.!

Ден по-късно някои хора празнуват Деня на влюбените. Но за влюбения в Левски фен няма нищо по-хубаво от това да бъде до отбора си при всяка възможност. Баскетболният Левски Лукойл има изключително важно предизвикателство – приема трудния и сериозен съперник Балкан Ботевград в полуфинал да Купата на България. Победителят ще се реши в два мача, като вторият е в събота в Ботевград. Така че добър резултат в София е задължително необходим за сините. Очаква се и голяма група фенове от Ботевград, нека не оставяме в столицата други да се чувстват като домакин.

Бъдете в зала „Универсиада“ в сряда от 18:00 ч.!


  Назад...