НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт

Често задавани въпроси

Моля, запознайте се със съдържанието на тази секция преди да се свръжете с нас с Вашите въпроси


Как да стана член на Националния клуб на привържениците?

 За да станете член на НКП е необходимо да попълните тази форма - Регистрация

Моля попълнете максимално точно всички полета, като е много важно да дадете актуален телефон и адрес на електронна поща.


Какъв е размерът на членския внос и за какъв период важи?

 Годишният членски внос за НКП е в размер на 14.00 лв. Заплаща се в началото на всяка година и е валиден от 1-ви януари до 31-ви декември на текущата година.


Как да заплатя членския си внос?

 Може да го заплатите:


Ще получа ли персонализирана членска карта и как?

 Всеки нов член на НКП получава членска карта със снимка по негово желание, на която са отбелязани двете имена и има уникален цифров код. При подновяване на членство не се издава нова карта. Картата си може да получите на място в магазина на бул. „Тодор Александров“ 23 или да ви бъде изпратена с куриер на посочен от вас адрес с наложен платеж.


В какъв срок става издаването на членска карта?

 За съжаление, не можем да се ангажираме с точен срок, тъй като доста често има огромно количество заявки, които трябва да се обработят. Всеки наш член ни е изключително важен и ценен, затова се стараем да обработваме заявките с максимална бързина, но за сме ограничени от човешки и технически капацитет. Извиняваме се предварително, ако се получи по-голямо от обичайното забавяне и ви благодарим за разбирането и проявеното търпение.


Имам карта от предишен сезон. Трябва ли да се смени с нова?

 Ако картата ви е от сезон 2014/2015, то нейната подмяна не е необходима и е нужно единствено да заплатите членския си внос за новия сезон. Ако картата ви е по-стара, например от сезон 2013/2014, то тогава тя ще бъде преиздадена.


Какви ползи ми носи членството в НКП?

 Освен безспорната полза, а именно честта да принадлежите към най-голямата организация на привържениците на Левски, Вие ползвате и редица привилегии, които сме се постарали да подсигурим на нашите членове. Например големи отстъпки в магазина ни за фен-артикули, отстъпки за горива, отстъпки при организирани пътувания, по-лесен достъп до билети за важните мачове и др. А за членовете ни, които ще подновят членския си внос, вече ще има и специална награда за верността им, която да ги отличава от останалите.