НКП "ЛЕВСКИ"
Официален сайт
53

Всички за Левски!

Левскари,

В неделя откриваме пролетния дял от сезона и за пореден път сме заредени с надежди за по-добро бъдеще. В навечерието на 105-тата годишнина от основаването на любимия ни клуб е необходимо да разберем отговорността, която предците са ни завещали. Защото Левски е преминал през какво ли не, преживял е толкова много, дал е на народа несравними емоции, само и единствено благодарение на безрезервната обич и подкрепа от най-ценния му актив - синята публика.

Националният клуб на привържениците на Левски призовава всеки един левскар да подкрепи Левски. В последните дни организираната синя общност от цяла България заяви намерението си да бъде непробиваема стена за враговете на Левски. Така и ще бъде, а враговете ни и предателите да му мислят!

НКП се присъединява към позицията на левскарите от Варна, Бургас, Добрич, Велико Търново, Благоевград, Кюстендил, Сливница, Петрич, Враца, Плевен, Самоков, Троян, Асеновград, Перник, Мездра и софийските групи, че Левски се подкрепя от всички сектори, но сектор Б е мястото на най-сърцатите, на крайните, на ултрасите...

Нека напълним нашия дом, нека запеем така, както само ние можем, за да може и на другия край на света да разберат, че по-силно нещо от публиката на Левски няма!

Всички на Герена!

Само Левски!

Всички за Левски!


Още новини

15 март 2019 @ 11:42
Бокс
51

Време е за бокс!

26 февруари 2019 @ 17:20
Призив
43

Левски в нов финал! Да подкрепим "сините"

1 февруари 2019 @ 14:18
Възпоменание
58

НКП на Левски почете жертвите на комунизма

9 януари 2019 @ 16:57
Празник
46

Auguri LAZIO! Auguri, cari amici!Назад...